Кошик
489 відгуків
ДІМ КЕРАМІКИ Shostak
+380 (97) 365-16-58
+380 (67) 407-83-80
+380 (93) 713-68-39
Натуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см), фото 3
Натуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см), фото 4
Натуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см), фото 5
Натуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см), фото 6

Натуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см)

740 ₴

  • В наявності
Натуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см)
740 ₴
В наявностіНатуральний камінь для випічки в домашніх умовах (30*38*2см)
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.

Будь-які розміри!

Застосування:

- печі хлібопекарські подові

- печі для піци

- побутові духовки

Інструкція

Камінь для випічки NCZ -Shostak-

 

Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.

Підготовка та використання

Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.

 Корисні поради:

- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.

- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.

- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верхниз без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.

- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.

Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.

 - Ніколи не нагрівайте вологий камінь.

- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.

Чистка та догляд

Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)

Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.

Характеристики
Основні
ВиробникНемильнянський Цегельний Завод
Ширина300 мм
Країна виробникУкраїна
Довжина390 мм
МатеріалКераміка
Товщина матеріалу20 мм
КолірТеракота
Тип формиПрямокутна
Призначення формиДля печива, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для хліба, Для піци, Для пирога, Для бісквіта
Тип духовкиГазова або електрична
СтанНовий
Гарантійний термін60
Джерело живленняГаз/Електрика
Користувальницькі характеристики
Вид каменюШамотний камень
Інформація для замовлення
  • Ціна: 740 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner