Кошик
429 відгуків
ДІМ КЕРАМІКИ Shostak
+380 (97) 365-16-58
+380 (67) 407-83-80
+380 (93) 713-68-39
Камінь пекаркій 30х35х1,5см, фото 2Камінь пекаркій 30х35х1,5см, фото 3Камінь пекаркій 30х35х1,5см, фото 4

Камінь пекаркій 30х35х1,5см

510 ₴

  • Готово до відправки
Камінь пекаркій 30х35х1,5см
510 ₴
Готово до відправкиКамінь пекаркій 30х35х1,5см
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.

Будь-які розміри!

Застосування:

- печі хлібопекарські подові

- печі для піци

- побутові духовки

Інструкція

Камінь для випічки NCZ -Shostak-

 

Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.

Підготовка та використання

Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.

 Корисні поради:

- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.

- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.

- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верхниз без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.

- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.

Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.

 - Ніколи не нагрівайте вологий камінь.

- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.

Чистка та догляд

Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)

Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.

Характеристики
Основні
Тип формиПрямокутна
СтанНовий
ВиробникНемильнянський Цегельний Завод
Призначення формиДля печива, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для хліба, Для піци, Для пирога, Для бісквіта, Для пасхи/паски
МатеріалКераміка
Довжина350 мм
Ширина300 мм
Висота стінок15 мм
Товщина матеріалу15 мм
Тип духовкиГазова або електрична
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
КолірТеракота
Інформація для замовлення
  • Ціна: 510 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner