Камінь шамотний для випікання піци 35х35х2см
Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.
Камінь для випікання піци та хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.
Виготовимо на замовлення шамотні камені для піца-піч за вашими розмірами. Виготовляємо камені для будь-якої піци та підкладних печей, будь-яких розмірів. Залиште заявку , і ми підберемо вам камінь для вашої піци печі.
Застосування:
- побутові духовки
- печі підві хлібопекарні
- печі для піци
- каміни та ін.
Інструкція
Камінь для випікання NCZ -Shostak-
Камінь виготовлений із шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для реклами, оскільки вони не погіршують властивості та функції каменю.
Підготовка и використання
Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Настійно просимо не занурювати камінь у воду, а також не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну газову або електричну духовку на найнижчий рівень. Увімкніть духовку та прогрійте камінь упродовж 25 хвилин за температури 250 градусів.
Корисні поради:
- Чим вища температура нагрівання, тим кращий результат.
- Оптимальна температура нагрівання становить 280 градусів.
- Попри те, що в багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, духовку можна розігріти й до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора, налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб із температурою Ви незабаром знайдете правильні параметри для Вашої духовки та каменю.
- Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь.
- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку та камінь борошном.
Чищення и догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зісковзнути ножем або мочалкою (сухий або злегка вологий)
Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і в жодному разі не замочуйте у воді! Оскільки камінь виготовлений із натурального матеріалу, після тривалого та багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тіста. Така зміна кольору ніяк не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.
Основні | |
---|---|
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини, Харчова промисловість |
Вид печи | Подова |
Матеріал | Кераміка |
Стан | Нове |
Товщина матеріалу | 20 |
Висота стінок | 20 мм |
Тип форми | Прямокутна |
Призначення форми | Для бісквіта, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для пасхи/паски, Для печива, Для пирога, Для піци, Для хліба |
Конструкція форми | Цілісна |
Тип духовки | Газова або електрична |
Габаритні розміри | |
Довжина | 350 мм |
Ширина | 350 мм |
Вага | 4 кг |
Висота | 20 мм |
- Ціна: 1 150 ₴