Кошик
458 відгуків
ДІМ КЕРАМІКИ Shostak
+380 (97) 365-16-58
+380 (67) 407-83-80
+380 (93) 713-68-39
Камінь шамотній для випічки 30*25*1,5см, фото 3
Камінь шамотній для випічки 30*25*1,5см, фото 4

Камінь шамотній для випічки 30*25*1,5см

420 ₴

  • В наявності
Камінь шамотній для випічки 30*25*1,5см
420 ₴
В наявностіКамінь шамотній для випічки 30*25*1,5см
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.

Будь-які розміри!

Застосування:

- печі підві хлібопекарні

- печі для піци

- побутові духовки

Інструкція

Камінь для випікання  NCZ -Shostak-

 

Камінь виготовлений із шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для реклами, оскільки вони не погіршують властивості та функції каменю.

Підготовка и використання

Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Настійно просимо не занурювати камінь у воду, а також не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну газову або електричну духовку на найнижчий рівень. Увімкніть духовку та прогрійте камінь упродовж 25 хвилин за температури 250 градусів.

 Корисні поради:

- Чим вища температура нагрівання, тим кращий результат. 

 - Оптимальна температура нагрівання становить 280 градусів.

 - Попри те, що в багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, духовку можна розігріти й до 280 градусів за допомогою функції верхниз без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.

 - Після декількох проб із температурою Ви незабаром знайдете правильні параметри для Вашої духовки та каменю.

- Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.

 Ніколи не нагрівайте вологий камінь.

- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку та камінь борошном.

Чищення и догляд

 Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зісковзнути ножем або мочалкою (сухий або злегка вологий)

Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і в жодному разі не замочуйте у воді! Оскільки камінь виготовлений із натурального матеріалу, після тривалого та багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тіста. Така зміна кольору ніяк не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.

Характеристики
Основні
Тип формиПрямокутна
СтанНовий
ВиробникНемильнянський Цегельний Завод
Призначення формиДля печива, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для хліба, Для піци, Для пирога, Для бісквіта, Для пасхи/паски
МатеріалКераміка
Довжина300 мм
Ширина250 мм
Товщина матеріалу15 мм
Тип духовкиГазова або електрична
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
КолірТеракота
Інформація для замовлення
  • Ціна: 420 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner