Камінь шамотна для піци і хліба 35х40х1,5см
Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.
Камінь для випічки піци і хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.
Виготовимо на замовлення шамотні камені для піца-печей, домашніх духовок (газових, електричних), мангалів по вашим розмірам. Виробляємо камені для будь-яких піца і подових печей, будь-яких розмірів . Залиште заявку і ми підберемо вам камінь для вашої печі.
Застосування:
- побутові духовки
- печі хлібопекарські подові
печі для піци
- каміни і т. д.
Інструкція
Камінь для випічки NCZ -Shostak-
Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.
Підготовка та використання
Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.
Корисні поради:
- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.
- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.
- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.
Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь.
- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.
Чистка та догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)
Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.
Основні | |
---|---|
Тип форми | Прямокутна |
Стан | Новий |
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Призначення форми | Для печива, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для хліба, Для піци, Для пирога, Для бісквіта, Для лазаньї, Для пасхи/паски, Для птиці, Для м'яса, Для риби |
Матеріал | Кераміка |
Конструкція форми | Цілісна |
Довжина | 350 мм |
Ширина | 400 мм |
Висота стінок | 15 мм |
Товщина матеріалу | 15 мм |
Тип духовки | Газова або електрична |
Країна виробник | Україна |
Додаткові характеристики | |
Використання в мікрохвильовій печі | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Колір | Теракота |
- Ціна: 1 150 ₴