Камінь шамотна для піци і хліба 35х40х1,5см
Камінь для випікання піци та хліба
Екологічно чистий продукт, виготовлений з вогнетривкої та кислототривкої глини.
Переваги каменю:
- Ідеально зберігає тепло.
- Підходить для випічки піци, хліба та інших страв.
Індивідуальні замовлення: Ми виробляємо камені для будь-яких піца- та подових печей за вашими розмірами. Залиште заявку, і ми підберемо оптимальний варіант саме для вашої печі.
Сфери застосування:
- Побутові духовки.
- Хлібопекарські подові печі.
- Печі для піци.
- Барбекю та грилі.
- Каміни й інші види пристроїв.
Інструкція з використання каменя SHOSTAK
Особливості матеріалу:
Камінь виготовлений з натурального матеріалу, тому на його поверхні можливі невеликі дірочки, нерівності чи подряпини. Це не впливає на властивості й функції каменя та не є причиною для рекламації.
Нижня сторона каменя є рифленою, ці ребра жорсткості забезпечують міцність та довговічність виробу, а також позитивно впливають на його функціональні властивості.
Підготовка до використання:
- Перед першим використанням протріть поверхню каменя ледь вологою тканиною.
- Ніколи не занурюйте камінь у воду й не мийте під проточною водою.
- Помістіть сухий камінь на решітку в холодну газову або електричну духовку на найнижчий рівень.
- При першому нагріванні каменя потрібно поступово піднімати температуру до 100°C та потримати на цій температурі близько 40-50 хвилин (повторюйте процедуру, якщо камінь був намоклий або його протирали вологою ганчіркою).
- Увімкніть духовку й нагрівайте камінь 25-30 хвилин на потрібну вам температуру випікання.
- При прогріванні каменя застосовуйте тільки нижній тен або нижні форсунки подачі газу, це забезпечить швидке і рівномірне прогрівання каменя. Під час випікання ви можете застосовувати інші варіації нагріву духової печі.
Рекомендації:
- Оптимальна температура нагріву: 280°C.
- Якщо духовка має максимальний показник температури лише 250°C, використовуйте функцію "верх + низ" без конвектора, налаштувавши регулятор на максимум.
- Час приготування піци на ідеально нагрітому камені: близько 10 хвилин.
- Після того як камінь нагрівся ви можете подавати пар (при потребі цього для випікання)
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь!
- Для зручності викладання та забирання випічки з гарячого каменя використовуйте дерев'яну лопатку або пекарський пергамент . Перед викладенням випічки на камінь, його поверхню можна посипати борошном.
- Не охолоджуйте камінь швидко.
Догляд та чистка:
- Після використання дайте каменю охолонути.
- Залишки борошна витирайте сухою тканиною.
- Тверді залишки тіста обережно зіскобліть ножем або сухою (чи злегка вологою) мочалкою.
- Використовуйте лише суху або ледь вологу тканину для догляду. Не замочуйте камінь у воді!
- Зміни кольору каменя, спричинені тривалим використанням, не впливають на його функції.
Основні | |
---|---|
Виробник | SHOSTAK |
Країна виробник | Україна |
Матеріал | Кераміка |
Габаритні розміри | |
Довжина | 350 мм |
Ширина | 400 мм |
Вага | 4 кг |
Висота | 15 мм |
Додаткові характеристики | |
Використання в мікрохвильовій печі | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Стан | Нове |
Товщина матеріалу | 15 |
Колір | Теракота |
Призначення форми | Для печива, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для хліба, Для піци, Для пирога, Для бісквіта, Для лазаньї, Для пасхи/паски, Для птиці, Для м'яса, Для риби |
Тип духовки | Газова або електрична |
Тип форми | Прямокутна |
Конструкція форми | Цілісна |
Висота стінок | 15 мм |
- Ціна: 1 260 ₴