Пекарський камінь для хліба та піци 33х33х1,5см
Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.
Камінь для випікання піци та хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.
Виготовимо на замовлення шамотні камені для піца-піч за вашими розмірами. Виготовляємо камені для будь-яких піца та підошов, будь-яких розмірів. Залиште заявку , і ми підберемо вам камінь для вашої піци печі.
Застосування:
- побутові духовки
- печі підві хлібопекарні
- печі для піци
- каміни та ін.
Інструкція
Камінь для випікання NCZ -Shostak-
Камінь виготовлений із шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для реклами, оскільки вони не погіршують властивості та функції каменю.
Підготовка и використання
Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Настійно просимо не занурювати камінь у воду, а також не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну газову або електричну духовку на найнижчий рівень. Увімкніть духовку та прогрійте камінь упродовж 25 хвилин за температури 250 градусів.
Корисні поради:
- Чим вища температура нагрівання, тим кращий результат.
- Оптимальна температура нагрівання становить 280 градусів.
- Попри те, що в багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, духовку можна розігріти й до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора, налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб із температурою Ви незабаром знайдете правильні параметри для Вашої духовки та каменю.
- Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь.
- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку та камінь борошном.
Чищення и догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зісковзнути ножем або мочалкою (сухий або злегка вологий)
Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і в жодному разі не замочуйте у воді! Оскільки камінь виготовлений із натурального матеріалу, після тривалого та багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тіста. Така зміна кольору ніяк не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.
Основні | |
---|---|
Тип форми | Прямокутна |
Стан | Новий |
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Призначення форми | Для хліба, Для піци, Для пирога, Для бісквіта, Для печива, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для пасхи/паски |
Матеріал | Кераміка |
Конструкція форми | Цілісна |
Довжина | 330 мм |
Ширина | 330 мм |
Товщина матеріалу | 15 мм |
Колір | Теракотовий |
Тип духовки | Газова або електрична |
Країна виробник | Україна |
Сфера использования | Харчова промисловість, Fast-food, HoReCa, Торгові магазини, Вулична торгівля |
Вид печи | Подова |
Користувальницькі характеристики | |
Максимальна робоча температура | 1300 |
- Ціна: 940 ₴