Камень полукруглый для выпекания на гриле L-41
1 150 ₴
- Готово до відправки
- +380 (67) 407-83-80
- +380 (93) 713-68-39
Шамотний камінь для печі, екологічно чистий продукт.
Камінь для випічки піци і хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.
Виготовимо під замовлення* Виробляємо камені для будь-яких піца і подових печей, індивідуальних розмірів . Залиште заявку і ми підберемо вам камінь для вашої печі.
Застосування:
- побутові духовки
- печі хлібопекарські подові
- печі для піци
- барбекю та грилі
- каміни і т. д.
Інструкція
Камінь для випічки NCZ -Shostak-
Камінь виготовлений з вогнетривкої та кислототривкої глини, яка є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.
Підготовка та використання
Перед першим використанням протріть ледь вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.
Корисні поради:
- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.
- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.
- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.
- Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь!
- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.
Чистка та догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)
Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.
Основні | |
---|---|
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Країна виробник | Україна |
Довжина | 41 мм |
Матеріал | Кераміка |
Товщина матеріалу | 20 мм |
Тип форми | Кругла |
Призначення форми | Для хліба, Для піци |
Стан | Новий |
- Ціна: 1 150 ₴