Кошик
402 відгуків
ДІМ КЕРАМІКИ Shostak
+380 (97) 365-16-58
+380 (67) 407-83-80
+380 (93) 713-68-39
Камінь шамотний 610x305мм, фото 2Камінь шамотний 610x305мм, фото 3Камінь шамотний 610x305мм, фото 4

Камінь шамотний 610x305мм

2 150 ₴

  • Готово до відправки
Камінь шамотний 610x305мм
2 150 ₴
Готово до відправкиКамінь шамотний 610x305мм
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шамотний камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.

Камінь для випікання піци та хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.

Виготовимо на замовлення шамотні камені для піца-піч за вашими розмірами!

Виготовимо камені для будь-якої піци та підкладних печей, будь-яких розмірів. Залиште заявку , і ми підберемо вам камінь для вашої піци печі.

 Застосування:

- печі для піци
- побутові духовки 

- печі підві хлібопекарні 

- Барбекю
- каміни та ін.

Інструкція

Камінь для випікання  NCZ -Shostak-

 

Камінь виготовлений із шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. 

Підготовка и використання

Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Настійно просимо не занурювати камінь у воду, а також не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну газову або електричну духовку на найнижчий рівень. Увімкніть духовку та прогрійте камінь упродовж 25 хвилин за температури 250 градусів.

 Корисні поради:

- Чим вища температура нагрівання, тим кращий результат. 

 - Оптимальна температура нагрівання становить 280 градусів.

 - Попри те, що в багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, духовку можна розігріти й до 280 градусів за допомогою функції верхниз без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.

 - Після декількох проб із температурою Ви незабаром знайдете правильні параметри для Вашої духовки та каменю.

- Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.

 Ніколи не нагрівайте вологий камінь.

- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку та камінь борошном.

Чищення и догляд

 Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зісковзнути ножем або мочалкою (сухий або злегка вологий)

Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і в жодному разі не замочуйте у воді! Оскільки камінь виготовлений із натурального матеріалу, після тривалого та багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тіста. Така зміна кольору ніяк не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.

Характеристики
Габаритні розміри
Вага7 кг
Висота20 мм
Ширина610 мм
Довжина305 мм
Основні
ВиробникНемильнянський Цегельний Завод
Країна виробникУкраїна
МатеріалКераміка
Сфера использованияHoReCa, Fast-food, Вулична торгівля, Торгові магазини, Харчова промисловість
Вид печиПодова
Інформація для замовлення
  • Ціна: 2 150 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner