Кошик
337 відгуків
ДІМ КЕРАМІКИ Shostak
+380 (97) 365-16-58
+380 (67) 407-83-80
+380 (93) 713-68-39
впередназад
Камінь шамотна для випічки піци 35*35см, фото 2Камінь шамотна для випічки піци 35*35см, фото 3Камінь шамотна для випічки піци 35*35см, фото 4Камінь шамотна для випічки піци 35*35см, фото 5Камінь шамотна для випічки піци 35*35см, фото 6Камінь шамотна для випічки піци 35*35см, фото 7

Камінь шамотна для випічки піци 35*35см

970 

  • Готово до відправки
Камінь шамотна для випічки піци 35*35см
970 
Готово до відправкиКамінь шамотна для випічки піци 35*35см
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
+380 (97) 365-16-58
  • +380 (67) 407-83-80
  • +380 (93) 713-68-39
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Шамотна камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.

Камінь для випічки піци і хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.

Виготовимо на замовлення шамотні камені для піца-печей по вашим розмірам. Виробляємо камені для будь-яких піца і подових печей, будь-яких розмірів . Залиште заявку і ми підберемо вам камінь для вашої піца печі.

Застосування:
- побутові духовки

- печі хлібопекарські подові
печі для піци
- каміни і т. д.

 

Інструкція

Камінь для випічки NCZ -Shostak-

                                                                                                           

 

Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.

Підготовка та використання

Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.

 Корисні поради:

- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.

- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.

- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.

- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.

Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.

 - Ніколи не нагрівайте вологий камінь.

- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.

Чистка та догляд

Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)

Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.

Характеристики
Основні
Ширина350 мм
Країна виробникУкраїна
Довжина350 мм
МатеріалКераміка
Товщина матеріалу20 мм
Висота стінок20 мм
Тип формиПрямокутна
Призначення формиДля бісквіта, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для пасхи/паски, Для печива, Для пирога, Для піци, Для хліба
Конструкція формиЦілісна
Тип духовкиГазова або електрична
СтанНовий
Інформація для замовлення
  • Ціна: 970 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner