


Каміння для піци і хліба 35*40*3sм
1 450 ₴
- Під замовлення

- +380 (67) 407-83-80
- +380 (93) 713-68-39
Шамотний камінь для піци-пічі, екологічно чистий продукт.
Каміння для випічки піци і хліба. Вогняний матеріал чудово зберігає тепло.
Виготовимо на замовлення шамотні камені для піци-пічі, домашніх парфумів (газові, електричні) мангалів по вашим розмірум. Виготовляють камені для піци і підвальних печей, будь-яких розмірів. Залиште заявку І ми підберемо вам камінь для вашої піци печі.
Пристосування:
- побутові парфуми
- печі підві хлібопекарні
- печі для піци
- каміни і т. д.
Інструкція
Каміння для випічки NCZ -Shostak-
Каміння виготовлене з шамотної глини, яка є натуральним природним матеріалом. Зміна кольорів, маленькі дірочки, нерівності чи подряпини на поверхні не є підставою для рекламування, оскільки вони не погіршують властивості та функції каменя.
Приготування и використання
Перш ніж почати користуватися ним, протріть вологою тканиною всю поверхню каменя. Просимо не повантажувати камінь у воду, а також не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на ґрати в холодну газову або електричну пічку на найнижчому рівні. Включіть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.
Корисні Резюме:
- Чим вище температура нагрівається, тим краще результат.
- Оптимальна температура нагрівання становить 280 градусів.
Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, духовку можна розігріти і до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб з температурою, Ви незабаром знайдете правильні параметри для Вашої парфуми і каменю.
- Ідеальна температура для каменя знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь.
- Для більшої зручності і безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендуємо спочатку злегка обсипати лопатку і камінь борошном.
Чищення и догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблювати ножем або мочалкою (сухою або злегка вологою)
Витирайте камінь лише сухою або вологою тканиною (не мокрой) і не замочуйте його у воді! Оскільки камінь виготовлений з натурального матеріалу, то після тривалого й багаторазового використання він може з’явитися в темних місцях від палаючого тіста. Така зміна кольору ніяк не погіршує властивості каменя і не впливає на його функції.
Основні | |
---|---|
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Ширина | 350 мм |
Країна виробник | Україна |
Довжина | 400 мм |
Матеріал | Кераміка |
Колір | Теракота |
Тип форми | Прямокутна |
Призначення форми | Для бісквіта, Для кексу, Для кексів/мафінів, Для лазаньї, Для м'яса, Для пасхи/паски, Для печива, Для пирога, Для піци, Для хліба |
Конструкція форми | Цілісна |
Тип духовки | Газова або електрична |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Використання в мікрохвильовій печі | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Максимальна температура | 1300 |
- Ціна: 1 450 ₴