Камінь для випічки піци 300*250 мм
Шамотна камінь для піца-печі, екологічно чистий продукт.
Камінь для випічки піци і хліба. Вогнетривкий матеріал ідеально зберігає тепло.
Виготовимо на замовлення шамотні камені для піца-печей по вашим розмірам.Виробляємо камені для будь-яких піца і подових печей, будь-яких розмірів . Залиште заявку і ми підберемо вам камінь для вашої піца печі.
Застосування:
- побутові духовки
- печі хлібопекарські подові
печі для піци
- каміни і т. д.
Інструкція
Камінь для випічки NCZ -Shostak-
Камінь виготовлений з шамотної глини, який є натуральним природним матеріалом. Колірні зміни, невеликі дірочки, нерівності або подряпини на поверхні не є приводом для рекламації, так як вони не погіршують властивості і функції каменю.
Підготовка та використання
Перед першим використанням протріть вологою тканиною всю поверхню каменю. Наполегливо просимо не занурювати камінь у воду, а так само не мити під проточною водою! Сухий камінь покладіть на решітку в холодну, газову або електричну духовку на самий нижній рівень. Увімкніть духовку і прогрійте камінь протягом 25 хвилин при температурі 250 градусів.
Корисні поради:
- Чим вище температура нагрівання, тим краще результат.
- Оптимальна температура нагріву складає 280 градусів.
- Не дивлячись на те, що у багатьох духових шафах індикація температури закінчується на 250, можна розігріти духовку до 280 градусів за допомогою функції верх+низ без конвектора налаштувавши ручку температури на максимум.
- Після декількох проб з температурою, Ви скоро знайдете правильні налаштування для Вашої духовки і каменю.
Ідеальна температура для каменю знайдена тоді, коли час приготування піци становить 7-10 хвилин.
- Ніколи не нагрівайте вологий камінь.
- Для більшої зручності та безпеки користуйтеся дерев'яною лопаткою, щоб покласти або зняти випічку. Перед застосуванням рекомендується попередньо злегка обсипати лопатку і камінь борошном.
Чистка та догляд
Дайте каменю охолонути. Витріть залишки борошна сухою тканиною. Тверді залишки тіста можна обережно зіскоблити ножем або мочалкою (сухий або злегка вологою)
Витирайте камінь тільки сухою або вологою тканиною (не мокрою) і ні в якому разі не замочуйте у воді! Так як камінь виготовлений з натурального матеріалу, після тривалого і багаторазового використання можуть з'явитися темні місця від пригорілого тесту. Така зміна кольору ніяким чином не погіршує властивості каменю та не впливає на його функції.
Основні | |
---|---|
Виробник | Немильнянський Цегельний Завод |
Ширина | 250 мм |
Країна виробник | Україна |
Довжина | 300 мм |
Матеріал | Кераміка |
Товщина матеріалу | 20 мм |
Тип форми | Квадратна |
Призначення форми | Для бісквіта, Для кексу, Для лазаньї, Для м'яса, Для печива, Для пирога, Для піци, Для хліба |
Конструкція форми | Цілісна |
Тип духовки | Газова або електрична |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Використання в мікрохвильовій печі | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Максимальна температура | 1300 |
- Ціна: 450 ₴